Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Bouw je eigen Filipijnen-reis

Op dit moment merken we dat onze Filipijnen website nog niet werkt zoals we zouden willen. We zijn druk bezig dit op te lossen. We vinden het belangrijk dat je een mooie reis gaat maken en dat die kwalitatief goed in elkaar zit, hier hebben we nog wat meer tijd voor nodig. Kijk gerust rond voor inspiratie en email ons als je op de hoogte gehouden wilt worden, wanneer we de reizen voor je kunnen reserveren.

Oneindig veel eilanden met evenzoveel verschillende landschappen, lokale culturen en gave bountystranden. Dat zijn de Filipijnen. Het is de vreemde eend in de bijt in Azië, met zijn katholieke kerken en spaanstalige plaatsnamen. Gelukkig laten de rijstterrassen en kleurrijke vervoersmiddelen je wel meteen zien waar je bent. Onze slaapplekken zijn spot on qua prijs en locatie. Kies ook eens voor een fijne bamboebungalow of strandresort. We geven je graag advies.

Bekijk onze individuele rondreizen

Voor reizigers, door reizigers

Met Riksja Filipijnen reis je eigenwijs en individueel. Wij hebben de beste routes al voor je uitgestippeld, waarbij jij nog volop keuze hebt om de reis naar jouw hand te zetten. Hier een nachtje langer, daar een extra excursie of een special stay? Wat jij wilt. Boek de reis direct of vraag onze hulp, want die geven we je graag.

  • je beleeft de highlights net even anders
  • je past zelf jouw rondreis aan
  • individueel, maar lokale collega's staan 24/7 voor je klaar
  • mensen en ontmoetingen staan bij ons voorop
  • je profiteert van onze landenkennis en passie voor de Filipijnen
Need we say more...

Je eigen Filipijnen-reis samenstellen

Selecteer je reisperiode
Kies je favoriete Filipijnen-reis en pas deze aan
Boek direct online of vraag de reis aan

4 rondreizen in Filipijnen

Rijstterrassen en bountyeilanden

Duur: 11 - 14 nachten
Reisroute: Manilla – Banaue – Batad – Sagada – Vigan - Laoag – Manilla – Boracay - Manilla
Prijs: 2.002,- p.p.

Ontdek met deze rondreis het noorden van Luzon en ontspan op Boracay. Je reis begint in de Filipijnse hoofdstad Manilla en neemt je mee door prachtige rijstvelden en bergdorpjes naar de koloniale stad Vigan. Vervolgens vlieg je met een tussenstop in Manilla naar bountyeiland Boracay, waar je kunt ontspannen en op eigen gelegenheid het kleine eiland kunt verkennen.

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Avontuur in bontgekleurd paradijs

Duur: 15 - 17 nachten
Reisroute: Manilla – Mount Pinatubo - Banaue – Batad - Sagada – Vigan – Cebu – Bohol – Siquijor – Cebu
Prijs: 1.962,- p.p.

Tijdens deze afwisselende rondreis bezoek je de hoogtepunten van de Filipijnen en ontdek je de prachtige natuur. In Luzon zie je Manilla vanaf een bamboefiets, hike je naar de top van een vulkaan en bewonder je de steile rijstterrassen. Vervolgens vlieg je naar het zuiden, naar de Visayas. Hier kijk je uit over een zee van chocoladeheuvels, leer je de traditionele genezers van Siquijor kennen en ontspan je tot slot op een wit droomstrand.

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Eilandhoppen op de Visayas

Duur: 14 - 16 nachten
Reisroute: Cebu – Bohol – Siquijor – Dumaguete – La Libertad - Bacolod – Boracay – Cebu
Prijs: 1.539,- p.p.

Tijdens deze rondreis zie je zowel de hoogtepunten als de verborgen schatten van de Visayas. Je reist over land en water naar verschillende eilanden met ieder hun eigen bijzondere karakter. Op Bohol zie je de talloze chocoladeheuvels en de kleine Tarsier met de grote ogen. Op Siquijor kun je worden behandeld door een traditionele genezer, maar ook ontspannen op de prachtige stranden. In Negros wacht je een verfrissing in een kratermeer en wandel je door suikerrietplantages. Je sluit je reis af op de paradijselijke stranden van Boracay.

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Rijstterrassen, koloniale kerken en tropische eilandjes

Duur: 11 - 16 nachten
Reisroute: Manilla – Banaue – Sagada – Vigan – Manilla - Puerto Princesa – El Nido – Puerto Princesa – Cebu
Prijs: 1.441,- p.p.

Ontdek de verborgen schatten van Noord-Luzon en Palawan. Een leuke mix van cultuur, natuur en paradijselijke eilanden. Fiets door het koloniale hart van Manila, wandel langs de steile rijstterrassen en vaar per boot over een indigoblauwe zee langs torenhoge kliffen en verborgen baaitjes. Je kunt deze rondreis verlengen met een bezoek aan Bohol: bekend van de Chocolate Hills en hier kan je het Filipijnse spookdiertje spotten.

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Wij helpen je op weg

Je kunt de bovenstaande rondreizen direct boeken. Maar wil je een combinatie van de rondreizen of een deel van een rondreis maken, vraag dan een reisvoorstel op maat aan. Bel of mail ons gerust. We geven je eerlijk advies over de slimste route of de zwaarte van een excursie en we boeken graag een vlucht voor je. Zo kunnen we je helpen met het samenstellen van de Filipijnen-reis die het beste bij je past.

Neem contact met ons op of bel ons op + 31 (0) 71 8910 338

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen