Menu background

Naar boven

Vakantie Argentinië

Argentinië

Je eigen vakantie Argentinië

Bouw je eigen vakantie Argentinië met Riksja Argentinië. Argentinië heeft een erg divers landschap te bieden waardoor je in korte tijd veel verschillende gezichten van dit land kunt gaan zien.

Patagonië staat bekend om de de ongerepte natuur waar je het gevoel ervaart aan het einde van de wereld te zijn. Je loopt er over gletsjers en maakt wandelingen in het Andesgebergte. Wanneer je voor de natuur naar Argentinië gaat mag een bezoek aan Patagonië eigenlijk niet ontbreken.

In het noorden tref je het tropische regenwoud waarin de watervallen van Iguazu zich uitstrekken op de grens met Brazilië. Het noordwesten van Argentinië is minder toeristisch en is erg geschikt om er met een huurauto op uit te trekken. Je rijdt hier rond in een landschap van spierwitte zoutvlaktes, gekleurde rotsformaties en ravijnen, dorre Altiplano met cactussen en valleien met sinaapappelbomen en wijngaarden. Je leert er echt een heel ander Argentinië kennen: geen bergmeren en gletsjers, maar een typisch Zuid-Amerikaans sfeertje met gekleurde markten en de cultuur van de hooglandindianen.

Wanneer je van steden houdt is het tijdens je vakantie Argentinië aan te raden zeker vier nachten in Buenos Aires te blijven, zodat je de tijd hebt deze sfeervolle hoofdstad echt te leren kennen. Zodra wij Buenos Aires verlieten, wilden we eigenlijk zo snel mogelijk weer terugkeren. Met haar terrassen, pleinen, parken en de tangoklanken die je overal om je heen hoort is het echt een stad om verliefd op te worden.

Met Riksja Argentinië kun je zelf je vakantie Argentinië samenstellen.
Klik hier om naar onze Argentinië bouwstenen te gaan.

Als je nog niet weet waar je moet beginnen, kijk je bij onze pagina: Tips voor je Argentinië vakantie.

Als je meer wilt weten over onze reizen, of als je een passend reisvoorstel met vluchten wilt ontvangen, maak dan Mijn reisplan aan op onze site. Onze reisspecialisten helpen je graag verder met tips en informatie uit eigen ervaring.

background-pattern