Menu background

Naar boven

Reisbureau Argentinië

Bouw je eigen vakantie Argentinië

Argentinië specialist

Bouw je eigen reis samen met de reisspecialisten van reisbureau Riksja Argentinië op de manier zoals jij het wilt. Reis van het warme noorden naar het ruige zuiden van Argentinië of bezoek allebei deze gebieden.

Argentinië is zo’n 65 groter dan Nederland en lange afstanden leg je per binnenlandse vlucht af of je kunt eens een comfortable nachtbus gebruiken. Vind je het leuk om met een huurauto te reizen dan biedt de regio Salta in het noorden van Argentinië of het schiereiland Valdes ten zuiden van Buenos Aires hiervoor de mogelijkheid.

Argentinië is een land met een enorm oppervlakte en veel verschillende soorten natuur en landschappen. Reisbureau Riksja Argentinië biedt de mogelijkheid om de hoogtepunten van Argentinië en Chili in één reis te combineren.

In Patagonië tref je de gletsjers, meren en de ruige Andes gebergte waar je lange wandelingen kunt maken.

Het noorden van Argentinië biedt weer een heel ander landschap met een typische Zuid-Amerikaans karakter in de regio Salta. Hier bevind je je in een omgeving van zoutvlaktes, gekleurde bergen, wijngaarden

Hoe werkt het? Je kunt bij ons je rondreis samenstellen met behulp van bouwstenen. Dit zijn korte reizen van 2 tot 6 dagen in Argentinië en Chili. Je kunt de bouwstenen naar wens uitbreiden of inkorten zodat je in je eigen tempo door het land reist. Onze bouwstenen geven je ook de mogelijkheid meerdere landen in Zuid-Amerika met elkaar te combineren. Op onze website vind je uitgebreide informatie over hoe je je reis reis kunt uitstippelen en opbouwen.

Ook hebben we een aantal rondreizen voor je uitgestippeld waarbij je de hoogtepunten van Argentinië of Patagonië zal gaan bezoeken.

De overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel van onze bouwstenen. We maken gebruik van kleinschalige accommodaties die passen binnen de omgeving waarin je verblijft. In Patagonië overnacht je in houten chalethotels terwijl je in de regio Salta verblijft in posada’s die passen bij de afgelegen kleine plaatsen die je onderweg aandoet.

Als je meer wilt weten over onze reizen, of als je een passend reisvoorstel met vluchten wilt ontvangen, maak dan Mijn reisplan aan onze site. Onze reisspecialisten helpen je graag verder met tips en informatie uit eigen ervaring.