Vliegtickets Argentinië

Algemene informatie

We kunnen niet alleen je rondreis voor je samenstellen, maar desgewenst ook de
vliegtickets naar Argentinië/Chili voor je regelen. We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis. Op die manier weet je zeker dat je vluchttijden mooi aansluiten op je rondreis. Omdat wij direct contact hebben met de luchtvaartmaatschappijen, kunnen we in veel gevallen een voordeliger tarief voor je regelen, inclusief bagage. Bijkomend voordeel is dat wij je alle organisatorische rompslomp uit handen nemen als je vlucht gewijzigd wordt of vertraging oploopt. Wij zorgen ervoor dat je rondreis weer aansluit op je vlucht. Ook in het geval van calamiteiten helpen we je weer op weg – letterlijk.

Wil je nog even overleggen met je reisgenoot of moet je je vakantiedagen nog afstemmen met werk, dan zetten we je vlucht(en) een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend in optie. Zo ben je altijd verzekerd van een goede deal. Wil je een passend vluchtvoorstel ontvangen bij je Riksja Argentinië-reis, geef dit dan aan op het aanvraagformulier. Dan gaan wij ermee aan de slag.

De voordelen als wij je vlucht regelen:

✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Zelf je vliegticket Argentinië/Chili zoeken en boeken?

Je kunt natuurlijk ook zelf je Namibië-vlucht regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vlucht al geboekt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier. Wij, bestemmingsexperts van Riksja Namibië, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

Hoogseizoen:  oktober t/m april
Laagseizoen: mei t/m september

KLM Laagseizoen vanaf €678,- p.p. Economy Route Amsterdam – Buenos Aires
Hoogseizoen vanaf €870,- p.p. Economy Overstap Geen
KLM Laagseizoen vanaf €750,- p.p. Economy Route Amsterdam – Santiago de Chili
Hoogseizoen vanaf €880,- p.p. Economy Overstap Geen
AirFrance Laagseizoen vanaf €679,- p.p. Economy Route Amsterdam – Buenos Aires
Hoogseizoen vanaf €907,- p.p. Economy Overstap Parijs
Air Europa Laagseizoen vanaf €698,- p.p. Economy Route Amsterdam – Buenos Aires
Hoogseizoen vanaf €815,- p.p. Economy Overstap Madrid
Air Europa Laagseizoen vanaf €705,- p.p. Economy Route Brussel – Buenos Aires
Hoogseizoen vanaf €815,- p.p. Economy Overstap Madrid


Wat is inbegrepen bij je vliegticket?

Bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op economy class en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketvoorwaarden Argentinië).

Vliegen met KLM

Wij werken graag samen met KLM. Lees meer over de voordelen van vliegen met de KLM.

Betaal de laagste prijs voor je vliegticket

Omdat we samenwerken met tal van luchtvaartmaatschappijen en Airtrade (IATA en ANVR) – de grootste ticketleverancier van Nederland -, zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Bovendien zijn we als een van de eersten op de hoogte van speciale acties,zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken. Zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Argentinië/Chili-vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Vliegen via of naar Amerika

Als je reist naar of via de USA dien je voor vertrek een zogenaamde “visa waiver” in te vullen op de volgende website:https://esta.cbp.dhs.gov. Het invullen duurt ca. een kwartiertje en wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Het is erg belangrijk want zonder een goedgekeurde visa waiver kun je geweigerd worden op je vlucht(en). Je krijgt via deze site ook een melding als het allemaal akkoord is. Met ingang van 8 september 2010 zal de Amerikaanse overheid het bedrag van 14 USD in rekening brengen voor het aanvragen van ESTA-reistoestemming.

Binnenlandse vluchten

Binnenlandse vluchten voor Argentinië boek je het beste vooraf. Afhankelijk van het aantal vluchten en de route, zoeken we de beste optie voor je uit. Soms is dat een intercontinentaal vliegticket Argentinië / Chili in combinatie met een zogenaamde airpass. Sommige routes door Argentinië zijn goedkoper zonder airpass. Mail ons daarom altijd je route door zodat we voorwaarden en prijzen kunnen checken. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijziging door de luchtvaartmaatschappij. De meeste vluchten binnen Argentinië worden uitgevoerd met Aerolinas Argentinas of LAN Argentina. Deze maatschappijen zijn veilig en voeren dagelijks tientallen vluchten uit door het hele land. Capaciteit is doorgaans geen probleem als je vroeg boekt, in de maanden december tot maart zijn vluchten naar de belangrijkste bestemmingen al vroeg volgeboekt en soms lastig te vinden. We proberen binnenlandse vluchten altijd zo goed mogelijk te laten aansluiten op het reisprogramma.

Kan ik vliegen naar Buenos Aires en terug vanaf een andere stad?

Ja. Met KLM bijvoorbeeld vlieg je van Amsterdam naar Buenos Aires en kun je vanaf Sao Paulo terug naar Amsterdam. Wanneer je aan het eind van je reis een paar dagen bij de watervallen van Iguaçu verblijft (waar het doorgaans warm is), op de grens met Brazilië, kun je met een binnenlandse vlucht van Iguaçu naar Sao Paolo en dan rechtstreeks naar Amsterdam. Zo zijn er veel mogelijkheden. Wil je Argentinië combineren met Chili, dan zijn er maatschappijen waarbij heen Santiago de Chili en terug Buenos Aires, of andersom, mogelijk is. Iberia, Air France en Lufthansa bieden deze mogelijkheid. Iberia vliegt ook terug vanaf Lima, Sao Paulo of Rio de Janeiro in Brazilië. Qua ticketkosten betaal je iets meer in verhouding tot een gewoon retour.