Rondreis Amerika zelf samenstellen

rondreis

In ons overzicht van de rondreizen hebben we een aantal populaire routes opgenomen. Het zijn voorbeelden van rondreizen die veel reizigers fijn vinden om te doen. Alle rondreizen die wij aanbieden zijn flexibel: dat betekent dat je ze naar wens aan kunt passen, door bijvoorbeeld een dag langer of korter te blijven of een extra bouwsteen onderweg toe te voegen of juist een onderdeel te laten vervallen. Op basis van de wensen van jouw gezin en het door jullie gestelde budget stellen wij vervolgens de ideale reis voor je samen.
Amerika rondreis met kinderen

Deze voorbeeld-rondreizen zijn slechts een tipje van de sluier van wat mogelijk is. Met onze bouwstenen kun je een reisroute samenstellen die geheel naar je eigen wensen is. Hierbij hoef je niet te letten op de handigste reisroute: kies plekken en activiteiten die jij tijdens je vakantie graag zou willen meemaken en wij puzzelen de reis voor je aan elkaar.

Een andere optie is om ons te bellen of te mailen met je reiswensen: wij bespreken graag met jou hoe jouw ideale vakantie eruitziet. Wil je een actieve reis, of juist iets meer ontspanning? Wil je steden verkennen of juist de natuur in, of misschien wel een combinatie van beide? Het kan allemaal. Aan de hand van jullie reiswensen kunnen wij een reis samenstellen die toegespitst is op jullie voorkeuren.

Met een Riksja-reis nemen we je de rompslomp van alles zelf moeten regelen uit handen. Het plannen van je volgende reis moet immers leuk zijn! Geen uren online zoeken naar welk hotel nou het beste is of welke activiteiten er te beleven zijn. We zijn zelf meermalen in Amerika geweest en adviseren je graag uit eigen ervaring. We hebben de leukste slaapplekken en de gaafste activiteiten al voor je uitgezocht. Op veel plekken hebben we een keuze uit verschillende soorten overnachtingen: echt authentiek bij de mensen thuis, knus en kleinschalig of juist net een tikkie luxer. Ze hebben allemaal het Riksja-sausje: een slaapplek in de sfeer van het land, met oog voor mens en natuur.  Zo houd jij tijd over voor de voorpret en ben je verzekerd van een unieke, avontuurlijke reis met een ingebouwd vangnet.