Contact

We bieden je weliswaar een Travel Planner waarin je zelf een reis kan samenstellen voor je klant, maar we bellen spreken je graag! Neem gerust telefonisch of via e-mail contact met ons op. We helpen je graag verder. Als je nieuwsgierig bent wie je aan de telefoon krijgt, lees dan onderstaand wie wij zijn.

 

 

 • Bel of mail ons

  Contact - Berber Marokko

  We zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)71- 516 20 38 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 17.30.

  Noodnummers
  Krijgt je klant tijdens de reis te maken met een calamiteit, dan kunnen ze contact opnemen met de alarmcentrale van hun verzekeringsmaatschappij. In het geval van een calamiteit van grotere omvang (zoals een natuurramp) kun je bellen met de alarmcentrale van SOS International (+31) 20 - 651 51 51 voor directe hulpverlening. Voor vragen of hulp tijdens je reis kan de lokale partner het beste helpen. Deze contactgegevens staan in de reispapieren.  Is daarnaast verdere assistentie nodig, dan kun je ons bellen tijdens kantoortijden op 071- 516 2038. Wanneer je ons buiten kantoortijden dringend nodig hebt, kun je bellen naar het noodnummer van Riksja Travel: +31 (0)6 346 573 45.

   

 • Daphne

  Daphne-Riksja

  Al sinds ik klein ben, ga ik graag op avontuur. Ik koos dan ook voor een toeristische opleiding en aansluitend vertrok ik voor 7 maanden naar Australië. Wat een geweldige trip was dat! Kort na terugkomst ging ik bij Riksja aan de slag, waar ik na acht jaar nog steeds iedere dag met gave reizen bezig ben. De Riksja manier van reizen spreekt mij enorm aan en veel van onze landen heb ik dan ook bezocht. Meerdere reizen naar Zuidelijk Afrika, eilandhoppen in Griekenland, ver weg naar Azië, op sneeuwavontuur in Lapland, langs de Maya’s in Midden-Amerika, als kiwi door Nieuw-Zeeland, onderdompeling in Indiase sferen en onlangs touren langs de National Parks van West-Amerika. Ecuador en de Galapagos eilanden staan bovenaan mijn to visit lijstje! Als ik niet op reis ben ontdek ik alle hotspots in mijn stadje Rotterdam met mijn vriend Michel, vriendinnen en familie, lees ik een boek of zweet ik erop los tijdens een lesje bootcamp.

 • Maranke

  Maranke-Riksja

  In 2006 stapte ik bij Riksja Travel binnen als Marokko reisspecialist. Inmiddels ben ik verzot geraakt op reizen en alles wat daarmee te maken heeft. Afgelopen jaren heb ik onze reizen naar Zuid-Afrika, Namibië en Mexico verder ontwikkeld. Op zoek naar de leukste plekjes om te slapen, unieke excursies, de beste prijzen en andere manieren om de bestemming echt te leren kennen. Ik kan bijna niet wachten tot mijn zoontjes iets groter zijn om dan een safari in Zuid-Afrika te maken. Onze laatste vakantie was in een omgebouwd wijnboerderij in Portugal. We zaten tussen de glooiende heuvels met wijnranken en er was genoeg te ondernemen in de, niét toeristische, omgeving. Volgend jaar hopen we met ons vieren Mexico te beleven. Verder sta ik op de planken te dansen en te zingen in amateur musicals.

   

 • Jiri

  Jiri-Riksja

  Ik ben getrouwd. We hebben 2 kinderen, een jongen (10) en een meisje (14). Ik woon in Amsterdam en kom oorspronkelijk uit Tilburg. Ik houd van lekker eten, drinken en uiteraard reizen. Buiten Europa heb ik 37 landen gezien op 6 continenten. Mijn favoriete land is India en daar ben ik in de zomer van 2016 ook met mijn gezin op vakantie geweest. Ik heb inmiddels een behoorlijke loopbaan gemaakt in het toerisme. Van Azië reisleider tot product manager en manager touroperating & duurzaam beleid. Nu zet ik deze opgedane kennis in bij het opstarten van de Riksja retail tak.

 • Suzanne

  Suzanne-Riksja

  Ik werk negen jaar bij Riksja en heb op alle afdelingen meegedraaid. Op deze manier heb ik een koffer aan ervaring verzameld welke ik nu gebruik in het managen van projecten. Daarbij ben ik een beetje een nerd, ik word blij van technische oplossingen. Dus mocht je suggesties hebben voor de travel planner of iets werkt niet: I’m your girl. Mijn andere koffer zit vol met reiservaringen. Vooral Azië heeft mijn hart gestolen. Het eten, de mensen, de natuur … Thailand is inmiddels een beetje thuiskomen en ook de Filippijnen hebben een speciaal plekje in mijn hart. Mijn bucketlist: Japan (toch weer Azië ;-)) en skydiven!

 • Pascal

  Pascal-Riksja

  Ik vind het leuk om mensen te inspireren. Dit doe ik bijvoorbeeld in mijn werk als grafisch designer bij Riksja. Reizen is voor mij dé manier om geïnspireerd te raken en goed advies is daarvoor noodzakelijk. Eerder gaf ik dit advies graag zelf, nu help ik zelfstandig reisadviseurs om unieke en persoonlijke belevingen toegankelijk te maken voor nog meer mensen. Op reis heb ik mijn passie voor foto- en videografie ontdekt, waar ik nu dagelijks mee bezig ben. En zo zal ik in de toekomst weer nieuwe dingen tegenkomen. In het kort word ik blij van creativiteit, beeld en de vrijheid om te ontdekken.

 • De leukste reiscadeaus

 • 10 plekken die je eens in je leven gezien moet hebben

  • Naam Bea
  • Functie Reisspecialist
  • Favo. best. China & Tibet
  • Bijnaam Spring in 't veld
  • Mee op reis M'n paspoort
  • Wil nog naar Namibië & Botswana