Expeditie Noord

Spectaculair Noorwegen

Ben je gek op bergen, trekkingen en outdoorsporten? Dan is Expeditie Noord je op het lijf geschreven! Samen met je teamgenoot trek je de Noorse wildernis in, waar je het opneemt tegen zeven andere duo’s terwijl je omringd wordt door spectaculaire landschappen.

De exacte locaties en de proeven houden we nog even geheim, maar we kunnen je wel vast verklappen dat je voor deze expeditie geen voorkennis nodig hebt. Ook hoef je geen ervaring bergbeklimmer te zijn. Heb je hoogtevrees of claustrofobie? Ook geen zorg, we zullen het je niet te lastig maken. Wat wél handig is om te hebben? Een basisconditie; je zult niet veel stilzitten.

Tijdens de expeditiereis ga je van plek naar plek en trekken verschillende landschappen aan je voorbijtrekken: van groene valleien tot ruige bergen en van torenhoge watervallen tot serene fjorden. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen volop avontuur ervaart, maar ook het mooiste van Noorwegen meepakt.

Mail onze Robinson specialist Astrid voor meer informatie.
Tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer +31(0)71-891 04 12
astrid.du.four@riksjatravel.nl

 

Voor wie

Om dit avontuur aan te gaan, is het vereist om een goede basisconditie te hebben en over een gezonde portie doorzettingsvermogen te beschikken. Het is ook best wel handig als je overweg kunt met kampeermateriaal, maar daar kun je natuurlijk ook nog voor vertrek mee oefenen. Ben je sportief en bovendien dol op outdooractiviteiten, en spreekt Expeditie Robinson je aan? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Tijdens de reis ben je vooral bezig met proeven en activiteiten, dus het is niet de bedoeling dat je continu met een volle rugzak loopt. We hebben liever dat je echt kunt genieten van de actie en omgevingen.

Prijs

Voor deze expeditie van tien dagen betaal je een bedrag van 1.295 euro per persoon. Dit is inclusief:

  • Heen- en terugvlucht naar een onbekende, Noorse bestemming;
  • Alle overnachtingen (meestal op een camping, maar soms ook in de wildernis. Op de laatste avond slaap je in
   een hostel);
  • Al het vervoer ter plekke (privébusjes);
  • Al het materiaal dat nodig is voor de activiteiten, sporten en de proeven;
  • Begeleiding van minstens drie personen tijdens de expeditie;
  • Een GPS-tracker in bruikleen;
  • Een afsluitend diner met alle deelnemers (exclusief dranken);
  • Wat extra’s (maar dat verklappen we nog niet).

Exclusief:

   • Eten en drinken (+/- €200);
   • Persoonlijke uitgaven;
   • Reisverzekering (verplicht).

  Boekingsformulier

  1 Beschikbare data
  2 Persoonsgegevens
  3 Verzekeringen
  4 Tot slot
  • Expeditie Noord

  • Er zijn nog1 beschikbare data om deel te nemen aan Expeditie Noord in 2019

   

   


  FAQ


  Omdat we ons goed kunnen voorstellen dat je veel vragen hebt over de reis, hebben we hier antwoord gegeven op een aantal veelgestelde vragen. Als je vraag hier niet bij staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via +31 (0)71- 891 04 12 of stuur ons een berichtje via onderstaand contactformulier.

  Veel gestelde vragen

   

  Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Het Eiland

  Geen telefoon, geen auto, geen geld: je bent volledig op jezelf aangewezen. Je moet jezelf in leven zien te houden op een woest eiland, ver weg van de bewoonde wereld. Waar precies? Dát houden we nog even geheim.
   
   
   
  Het Eiland


  Zuidereiland

  De Zuidereiland-expeditie vindt plaats op Alimia, een verlaten eiland midden in de Egeïsche Zee, dat onderdeel uitmaakt van de Grieke eilandengroep Dodekanesos. Je enige taak is om te overleven in de wilde natuur en tussen de ruïnes van vroegere huizen en kastelen. Gaat het je lukken?
   
   
  Zuidereiland

  Volg ons

  Check onze socials om op de hoogte te blijven van Riksja’s nieuwe avonturen, nieuwe plekken die je moet zien en de gaafste plekken om te slapen. Reis jij met ons mee?

  • “instagram”

   class=”instagram-logo instagram-logo-alt icon” data-gtm-click=”{“event”: “socialClick”, “pageName”: “”, “socialClickType”: “Profiel”, “socialNetwork”: “Instagram” }”>Instagram

   
  (Of stop de wereld in je mailbox)