Rondreis online
Vacatures Riksja Travel
Update: 16 september 2014


Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures
Evelyn in Brazilië

Sinds 2000 zijn wij begonnen met een breed scala aan verre bestemmingen en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een middelgrote touroperator. Riksja Travel is een energieke organisatie, maar de sfeer is kleinschalig en gemoedelijk. Deze gemoedelijke sfeer willen we ook behouden en dat doen we onder andere door gezamenlijk te ontbijten en te lunchen en de maandelijkse vrijdagmiddagborrel. Onze groei biedt echter wel de voordelen die horen bij een grotere organisatie. Hierdoor zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde reisspecialisten die zichzelf snel willen ontwikkelen in een sociale en jonge omgeving.  De reisspecialisten bij Riksja Travel zijn ondernemer van hun eigen winkel. Zij zorgen ervoor dat de winkel goed draait en dat de etalage, “de landenwebsite”, er altijd goed uitziet. Verder helpen zij mee hun eigen bestemming te promoten. Door de goede reisfaciliteiten die Riksja Travel biedt, bezoek je als reisspecialist je eigen bestemming op de manier zoals onze klanten dit ook beleven.

Verder besteden we veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. We doen dit door goed te luisteren naar waar onze medewerkers behoefte aan hebben en waarin zij zichzelf verder willen ontwikkelen. Aansluitend verzorgen we regelmatig interne workshops. Als je hier meer informatie over wilt, kun je hier verder lezen over enkele ervaringen bij Riksja van onze medewerkers.

Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter    Laat je inspireren door onze manier van reizen.