Rondreis online
Vacatures Riksja Travel
Update: 24 juli 2015

Ben jij verzot op reizen? Deel je jouw ervaringen graag met wie het maar horen wil? Heb je op beide vragen ‘ja’ geantwoord, lees dan vooral verder.* Reisspecialist Canada (40 uur p/wk, per direct)

* Reisspecialist Zuidelijk Afrika (40 uur p/wk, per september/oktober)

* Kids specialist (verre) reizen (32 uur p/wk, per direct)
Stagiair Social Media (vanaf september 2015) 

Evelyn in Brazilië

Wat in 2000 begon als een kleine online reisorganisatie op een zolderkamer met slechts één bestemming - Thailand - is in vijftien jaar uitgegroeid tot een heus bedrijf met een heus pand en maar liefst 35 bestemmingen. Maar één ding is niet veranderd: de sfeer. Nog steeds zijn we kleinschalig en gemoedelijk, ontbijten en lunchen we elke dag samen en vieren we het weekend met een vrijdagmiddagborrel. Maar bij een bedrijf in ontwikkeling hoort ook personeel en dus zijn we geregeld op zoek naar gepassioneerde reizigers die onze teams willen komen versterken.

Als reisspecialist bij Riksja Travel run je je eigen (web) winkel. Je zorgt ervoor dat je etalage - de landenwebsite - er altijd goed uitziet en dat klanten graag bij je langskomen. Je bezoekt jouw bestemming en ervaart deze op de Riksja-manier, zodat je jouw reiservaringen ook kunt delen met onze klanten.

We hebben persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan en proberen goed te luisteren naar ieders wensen. Daarnaast organiseren we geregeld interne workshops. Wil je weten hoe het is om bij Riksja te werken? Lees dan enkele ervaringen bij Riksja van onze medewerkers.

Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter    Laat je inspireren door onze manier van reizen.