Kerstreizen 

Speciaal voor de kerstperiode hebben we individuele kerstrondreizen samengesteld naar Cuba en Thailand. Deze landen laten het uitstekend toe in deze periode te reizen. Het weer is dan goed, je kunt er in twee weken veel zien en beleven en je verruilt de kerstperiode voor warme temperaturen en ontspanning aan een tropisch strand. Met onze kerstreizen zit je tijdens de kerstdagen met een cocktail in de jungle, voordat je je strandstoel opzoekt op een hagelwit poederstrand. 

Voor de kerstrondreizen hebben we sfeervolle, goed verzorgde accommodaties geselecteerd die we het beste bij de omgeving vinden passen of handig gelegen zijn. Je reist individueel met je eigen huurauto, auto met chauffeur of je maakt gebruik van treinen en binnenlandse vluchten. Dit hangt geheel af van de sfeer en comfort van de bestemming. Onderstaande rondreizen zijn gelinkt aan de individuele websites, waar je meer informatie vindt over de rondreizen, hoe je contact met ons op kan nemen en hoe je de kerstrondreis kunt boeken. 

Kerstrondreizen

Thailand kerstrondreis Kerst curry op kokos strand

Je ziet: Bangkok - Khao Sok national park - Ko Phangan - Ko Samui
Reisduur 14 dagen / 13 nachten
Reissom €   832,- p.p. bij 2 personen voor het landarrangement
€ 1158,- p.p. voor de internationale vlucht
Aanvang 20 december 2014

Deze kerstrondreis is voor diegenen die op zoek zijn naar avontuur maar ook heerlijk willen bijkomen op de witte zandstranden. In twee weken ontdek je Bangkok, de groene jungle van Khao Sok, de knusse stranden van Ko Phangan en het tropische Ko Samui. 

Je reis begint in de bruisende stad Bangkok, hier kun je rustig acclimatiseren en alvast wat cultuur opsnuiven. Vervolgens zak je af naar het zuiden waar je verblijft in een jungle lodge langs de rivier. Je maakt in Khao Sok een tochtje op een olifant en hebt alle tijd om bijvoorbeeld een kano te pakken of te tubben. Dan is het tijd voor ontspanning. Je vertoeft de eerste paar dagen in een kleine baai op Ko Phangan waar je in een bungalow verblijft. Je sluit af op het tropische eiland Ko Samui, kom hier helemaal bij op de witte zandstranden met een fruitcocktail in je hand. Kijk hier voor een dag-tot-dag programma
Thailand rondreis - tempel

Thailand kerstrondreis Proosten op het palmenstrand

Je ziet: Bangkok - drijvend huisje op River Kwai - Khao Yai National Park - Ko Raya
Reisduur 14 dagen / 13 nachten
Reissom € 832,- p.p. bij 2 personen voor het landarrangement
€ 1158,- p.p. voor de internationale vlucht
Aanvang 20 december 2014

Bij deze kerstreis reis je door het midden en noorden van Thailand en eindig je op een tropisch strand in het zuiden van Thailand. Een actieve reis met ontspanning aan het einde.

Na een verblijf in de dynamische stad Bangkok reis je naar River Kwai. Je slaapt in een drijvend huisje, in de avond flakkeren de olielampjes romantisch om je heen. Via de oude koningsstad Ayutthaya, reis je verder naar het oudste national park van Thailand: Khao Yai. In een open jeep trek je de jungle in om aapjes en olifanten te spotten. Hierna reis je naar het zuiden om even lekker te ontspannen aan het spierwitte strand van Ko Raya. Het is een aanrader om te snorkelen of te duiken, de onderwaterwereld is erg kleurrijk. Kijk hier voor een dag-tot-dag beschrijving
snorkelen in Thailand
palmboom - Thailand rondreis
Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter    Laat je inspireren door onze manier van reizen.