Kerstreizen 

Speciaal voor de kerstperiode hebben we individuele kerstrondreizen samengesteld naar Cuba. Dit land laat het uitstekend toe in deze periode te reizen. Het weer is dan goed, je kunt er in twee weken veel zien en beleven en je verruilt de kerstperiode voor warme temperaturen en ontspanning aan een tropisch strand. Met onze kerstreizen zit je tijdens de kerstdagen met een cocktail in de jungle, voordat je je strandstoel opzoekt op een hagelwit poederstrand. 

Voor de kerstrondreizen hebben we sfeervolle, goed verzorgde accommodaties geselecteerd die we het beste bij de omgeving vinden passen of handig gelegen zijn. Je reist individueel met je eigen huurauto, auto met chauffeur of je maakt gebruik van treinen en binnenlandse vluchten. Dit hangt geheel af van de sfeer en comfort van de bestemming. Onderstaande rondreizen zijn gelinkt aan de individuele websites, waar je meer informatie vindt over de rondreizen, hoe je contact met ons op kan nemen en hoe je de kerstrondreis kunt boeken. 

Kerstrondreizen

Kerstreis Cuba: Tabaksboer in Vinales

Cuba kerstreis A: Vier kerst op z'n Cubaans

Je ziet: Havana - pastelkleurig Trinidad - Cienfuegos - Soroa - palmenstrand van Maria la Gorda - tabaksdorpje Viñales
Reisduur: 15 dagen, 14 nachten
Reissom: € 1238,- p.p. bij 2 personen voor het landarrangement
Autohuur: 11 dagen medium categorie huurauto met a/c
Aanvang: 21 december 2013

Kerst en Oud & Nieuw vieren in het land van de rum, sigaren, klassieke auto's en spierwitte stranden? Vanuit Havana reis je naar het swingende Trinidad om daarna bij te komen aan het rustige palmenstrand van Maria la Gorda. Je verblijft hier in een knusse bungalow vlakbij het strand. Je eindigt je reis tussen de groene tabaksvelden bij Viñales.

We regelen de reis zo dat je kerst viert in het bruisende stadje Trinidad en je met Oud & Nieuw op het strand van Maria la Gorda kunt proosten op het nieuwe jaar. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze 15-daagse Cuba kerstreis.

Voor deze speciale kerstreis hebben we een beperkt aantal plaatsen, dus we raden je aan tijdig te boeken.
Cuba kerstreis: straatbeeld Trinidad
Kerstreis Cuba: relaxen aan het strand
Cuba kerstreis: Plaza Vieja in Havana

Cuba kerstreis B: Swingend het nieuwe jaar in

Je ziet: Havana - tabaksdorpje Viñales - Cienfuegos - pastelkleurig Trinidad - wit zandstrand van Cayo Santa Maria - monument van Ché Guevara in Santa Clara
Reisduur: 15 dagen / 14 nachten
Reissom: € 1524,- p.p. bij 2 personen voor het landarrangement
Autohuur: 11 dagen medium categorie huurauto met a/c
Aanvang: 21 december 2013

'Swingend het nieuwe jaar in' is onze comfortreis. In vergelijking met de kerstreis 'Vier kerst op z'n Cubaans' zijn de accommodaties waar je verblijft net iets comfortabeler. Ook tijdens deze kerstrondreis ga je twee weken per auto relaxt door Cuba. Natuurlijk bezoek je het koloniale Havana en kleurrijke Trinidad. Onderweg reis je door het binnenland, waarbij groene valleien, ossenkarren en pittoreske dorpjes aan het landschap voorbijglijden. Op het einde van je reis kun je heerlijk bijkomen in een comfortabel all-inclusive hotel aan het spierwitte strand van Cayo Santa Maria.

We regelen de reis zo dat je kerst viert op het dorpsplein van tabaksdorpje Viñales en dat je Oud & Nieuw op het spierwitte strand van Cayo Santa Maria viert. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze 15-daagse Cuba kerstreis.

Voor deze speciale kerstreis hebben we een beperkt aantal plaatsen, dus we raden je aan tijdig te boeken.
Kerstreis Cuba: tabaksvelden Vinales
Cuba kerstreis: luieren aan het strand
Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter    Laat je inspireren door onze manier van reizen.